Ons winkelcentrum is geheel overdekt en beschikt over 2 uur gratis parkeergelegenheid!

Ons winkelcentrum is overdekt en er is 2 uur gratis parkeergelegenheid!
 

Informatie

 
 
 


2 uur gratis parkeren

Momenteel geldt het volgende parkeerbeleid:

De eerste 2 uur parkeert u GRATIS!

Het volgende half uur betaalt u € 1

Het daarop volgende half uur betaalt u € 1 

Wanneer u 3 uur parkeert zijn de daaraan verbonden parkeerkosten dus € 2.

Na 3 uur parkeren gaat u aanzienlijk meer betalen (€ 5 p/u) en daarom raden wij u aan uw auto in dat geval in de directe omgeving van het winkelcentrum, bijv. op de Thorbeckelaan te parkeren. Ook hier parkeert u gratis!

Om voldoende parkeermogelijkheid voor onze klanten te realiseren is een goede doorstroming op het parkeerdak een vereiste. Langdurig gratis parkeren is het meest ideale echter, zo heeft de praktijk uitgewezen, dan wordt er op grote schaal misbruik van gemaakt door langparkeerders. Het laat zich raden dat onze klanten, de bezoekers van het winkelcentrum, hiervan de dupe waren.

Eerdere berichtgeving

Met ingang van komende woensdag 23 november 2016 wordt het parkeerdek van het winkelcentrum afgesloten en zal er een parkeerregime worden ingevoerd. Dit parkeerregime houdt in dat de bezoeker van het winkelcentrum gratis kan parkeren gedurende de 1e anderhalf uur. Na deze anderhalf uur moet er betaald gaan worden in blokken van 30 minuten. Insteek van de invoering van dit parkeerregime is dat er vaak geconstateerd is dat er veel langparkeerders op het parkeerdek staan geparkeerd (ondernemers, bewoners en leveranciers van het winkelcentrum) waardoor er nu weer voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zullen komen voor de bezoekers van het winkelcentrum. De doorbloeding van het parkeerdek zal absoluut hiermee ten goede komen. Immers, binnen anderhalf uur kunt u, als bezoeker van het winkelcentrum, weer lekker vrij uitrijden zonder betaling! Als u wel langer wilt blijven, om bijvoorbeeld een kopje koffie te drinken bij Mondriaan, dan kunt u nog steeds gratis parkeren op het maaiveld rondom het winkelcentrum! Hier geldt dit parkeerregime grotendeels niet. Het parkeerterrein links van de oprit naar het parkeerdek zal wel onder het parkeerregime vallen tot nader order. Op korte termijn zal dit gebruikt gaan worden voor het de herontwikkeling van het winkelcentrum en worden er extra parkeerplaatsen op het dek gecreëerd. (tekst: Urban Interest)

 Terug naar homepage