Ons winkelcentrum is geheel overdekt en beschikt over 2 uur gratis parkeergelegenheid!

Ons winkelcentrum is overdekt en er is 2 uur gratis parkeergelegenheid!
 

Informatie

 
 
 


Platina Hairdesign

KAPSALON PLATINA HAIRDESIGN...

Wie de diversiteit op het gebied van haarverzorging met de daaraan verbonden tarieven van Kapsalon Platina Hairdesign aandachtig bekijkt, moet verbaasd en tegelijkertijd blij verrast zijn! Passie, vakkennis en service voor een zeer toegankelijke prijs! Naast de traditionele haarbehandelingen, zoals knippen, verven en hairstyling, biedt Platina Hairdesign heel veel meer. Bijvoorbeeld een veelzijdig aanbod aan betaalbare hair-extensions van het merk Euro So Cap. U kunt hier terecht voor uitgebreide haarverzorgingsbehandelingen, aangepast aan uw type haar, of een speciale Lisaplexbehandeling!

Ook voor de aanstaande bruid ontdekken we diverse bruidsarrangementen, vervolgens voor studenten mooie studentenacties..! 
Afspraak nodig? Nee hoor, bij Kapsalon Platina Hairdesign wordt u, met of zonder afspraak, altijd vakkundig, voordelig en op vriendelijke wijze geholpen!

Op het gebied van bereikbaarheid is het goed te weten dat Randstadrail lijn 3 werkelijk voor de ingang van deze kapsalon stopt (zijde Laan van Meerdervoort).

Kortom, Uw haar zit goed als PLATINA het doet..!Terug naar homepage