Ons winkelcentrum is geheel overdekt en beschikt over 2 uur gratis parkeergelegenheid!

Ons winkelcentrum is overdekt en er is 2 uur gratis parkeergelegenheid!
 

Informatie

 
 
 


Health Spa

Gewoontegetrouw hebben we na een vakantieperiode of na de feestdagen goede voornemens, we letten beter op onze voeding en werken aan overtollig gewicht Bij Health Spa vindt u de ideale omgeving om optimaal aan deze voornemens te werken.

Bepaal met een van de leefstijl coaches uw persoonlijke doelen en ga samen aan de slag. Of het nu gaat om het behalen van een streefgewicht of hulp bij het omschakelen naar een gezonde leefstijl die bij u past; de begeleiding hoeft niet te stoppen bij het opstellen van een verantwoord trainingsschema alleen.

Om u de ideale omgeving te bieden, en omdat duurzaamheid belangrijk is, is er gekozen voor de nieuwste ARTIS fitnessapparatuur van Technogym.
Op deze manier wordt er, samen met de leden, bijgedragen aan een schonere wereld. Door te trainen op deze 'groene' cardio-apparatuur vermindert de CO2 uitstoot aanzienlijk.
Trainen in de MyWellness Cloud geeft op elk gewenst moment inzicht in de behaalde 'moves' en u weet altijd of u voldoende beweegt.

Na afloop van uw training komt u heerlijk tot rust in de prachtige Wellness waar u kunt genieten van het zwembad, de whirlpool of een van de sauna's. Of u ontspant in de lounge met een lekker drankje.

Klik hier voor uitgebreide informatie

 Terug naar homepage